• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Kako želimo riješavati konflikte, ako su ljudi koji drukčije misle od početka obeščašćeni, dobivaju zabranu rada i isključeni su? Tko potiskuje konflikt, boji se istine.

Hans A. Pestalozzi

Obljetnice

Eugene Ionesco
„Ja ne poučavam, ne svjedočim, ne objašnjavam, nego nastojim objasniti samoga sebe…“  (Dnevnik) Eugene ...

Udžbenici za sljedeću školsku godinu, 2018./2019., izabrani su prije četiri godine. Odabrani udžbenici se ne mijenjaju (izuzev udžbenika za prvi razred gimnazije, fizioterapetskih i građevinskih tehničara), a pronaći ćete ih na poveznici s popisom za svaki pojedinačni razred.

Kako će se u sljedećoj školskoj godini u Srednjoj školi Pakrac u prvim razredima provoditi eksperimentalni program "Škola za život", obavještavamo učenike budućih prvih razreda zanimanja gimnazija, fizioterapeutski tehničar i građevinski tehničar kako je došlo do promjene popisa udžbenika. Potrebne udžbenike za opće predmete za ovaj program učenici će dobiti besplatno od  Ministarstva znanosti i obrazovanja početkom nove školske godine. Udžbenici vezani uz struku ostaju isti i njih će biti potrebno kupiti. Detaljnije informacije učenici će dobiti pri upisu.

Ispravci:

1. učenici 2.c razreda, fizioterapeutski tehničar, geografija:

promjena:  1674 Kozina - Geografija Hrvatske, Školska knjiga

2. učenici 2.d razreda, građevinski tehničar, fizika:

promjena: 3143 Roginić – Fizika 2 za trogodišnji program, Školska knjiga 

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn