• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Svakome ću priznati pravo da me prevari - osim prijatelju.

Meša Selimović

Obljetnice

Edgar Allan Poe
„Poludio sam, uz duga razdoblja zastrašujućeg zdravog razuma." Poe je rođen 19. siječnja 1809. godine u Bostonu. Bio ...
Jane Austen
„Ne želim da se ljudi sa mnom u svemu slažu – to me pošteđuje pretpostavke da ih moram voljeti." Engleska književnica ...
Nelson Mandela
Nelson Mandela rođen je 18. srpnja 1918. godine pored mjesta Utmate u Južnoafričkoj Republici, a umro 5. prosinca 2013. godine te je kao ...

Poštovani učenici,

 

ispiti državne mature u ljetnom roku školske godine 2018./2019. u našoj školi započinju 5. lipnja 2019. (srijeda) ispitom iz kemije te završavaju 26. lipnja 2019. godine (također srijeda) ispitom iz matematike.

Detaljno smo na satima SRO proučili opće obveze vezane za provedbu ispita: vrijeme dolaska na ispite, dozvoljeni pribor koji nosite na ispit, ponašanje za vrijeme i pri završetku ispita, postupak podnošenja prigovora na ocjenu ispita, ažuriranje liste prijavljenih studijskih programa, preuzimanje potvrda i svjedodžbi.

Podsjećam vas na sljedeće: na ispit treba doći najkasnije 30 minuta prije početka ispita, otići do oglasne ploče kraj ulaza u administrativni blok i pogledati u kojoj ispitnoj prostoriji pišete ispit. Obavezno sa sobom ponesite osobni dokument sa slikom zbog identifikacije te propisani pribor (osim kemijske olovke koju ćete dobiti na samom ispitu).

Pred ispitnu prostoriju treba doći 20 minuta prije početka ispita (ujutro u 8:40, poslijepodne u 13:40) kada započinje prozivanje i identifikacija učenika. Po ulasku u ispitnu prostoriju pa sve do završetka ispita pridržavajte se uputa dežurnih nastavnika.

 

Preporučujem proučiti još jednom sljedeće dokumente:

 

Priručnik za prijavu ispita državne mature (www.postani-student.hr ili www.ncvvo.hr),

 

Pravila o pripremi, organizaciji i provedbi ispita državne mature (www.ncvvo.hr),

 

ispitne kataloge i vremenike (www.ncvvo.hr).

 

Također, pratite sve obavijesti na mrežnim stranicama Centra (www.ncvvo.hr) i na mrežnoj stranici www.postani-student.hr .

Sve dodatne obavijesti vezane uz važne dionice provedbe ispitnog roka bit će pravovremeno objavljene na mrežnoj stranici škole.

Ako postoje bilo kakve nejasnoće i problemi, slobodno se javite elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Na kraju, želim vam uspjeh na ispitima i upis na željene studijske programe.

 

Ispitni koordinator

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn