FacebookTwitterPinterest
Odbrojavanje do 2019.
1
1
3
3
0
0
9
9
5
5
2
2
0
0
4
4
  • Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Bolje je biti uglasto nešto, nego okruglo ništa.

Friedrich Hebbel

Obljetnice

Umberto Eco
„Izgubio sam slobodu neposjedovanja mišljenja." Eco je bio talijanski filozof, književni kritičar, pisac, semiotičar i ...
Nikolaj Vasiljevič Gogolj
Do jednostavnosti treba narasti.  Ruski pisac ukrajinskoga podrijetla, Nikolaj Vasiljevič Gogolj, rođen je u Soročincima u Ukrajini 31. ...
Vesna Parun
Od prve do šeste godine: lovila morske puževe. Od šeste do osamnaeste: pasla tuđe koze (na Parnasu). U osamnaestoj: sazrela za ...
John Keats
Pjesnik, romantičar John Keats rođen je 31. listopada 1795. godine u Londonu, a umro je samo 25 godina kasnije, 23. veljače u Rimu od tuberkuloze. ...
Bela Hamvas
Cijelo se čovječanstvo priprema stopiti u jednu dušu, koja je lakovjerna, zaostala, despotska, ne zna misliti, voljeti, samo strahovati, ...
Eugene Ionesco
„Ja ne poučavam, ne svjedočim, ne objašnjavam, nego nastojim objasniti samoga sebe…“  (Dnevnik) Eugene ...

Prijave ispita državne mature u ljetnom roku školske godine 2018. / 2019.  traju od 1. prosinca 2018. godine u 12.00 do 15. veljače 2019. godine u 12.00. Prvu prijavu u sustav, prijave ispita, potvrđivanje osobnih podataka i potvrđivanje ocjena te odabir studijskih programa potrebno je izvršiti na stranici www.postani-student.hr. Prije prve prijave molim detaljno proučiti Upute za učenike u redovnom sustavu obrazovanja koje su objavljene na istoj mrežnoj stranici. Također, molim učenike da redovito prate obavijesti na mrežnoj stranici Centra www.ncvvo.hr. Potrebno je detaljno proučiti ispitne kataloge, kalendar polaganja ispita DM i Pravilnik o polaganju državne mature ( sve je objavljeno na ncvvo.hr ). Informacije o prijavama studijskih programa moguće je potražiti na mrežnoj stranici www.studij.hr. Za sve moguće nejasnoće javiti se ispitnom koordinatoru na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn