• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Nerazumnost je u najvećoj mjeri nepobjediva sila na kugli zemaljskoj.

Anselm Feuerbach

Obljetnice

Eugene Ionesco
„Ja ne poučavam, ne svjedočim, ne objašnjavam, nego nastojim objasniti samoga sebe…“  (Dnevnik) Eugene ...

42DDomijada2017-naslovna.jpg

Nakon uspješnog sudjelovanja na Regionalnoj domijadi, ekipe ženskog i muškog badmintona, plesne skupine te kreativne skupine našeg doma sudjelovale su na Državnoj domijadi koja se održala u Rovinju od 5. do 7.svibnja ove godine.

Iako nas vrijeme nije poslužilo, rezultati nisu izostali. Vratili smo se s osvojenim prvim mjestom iz badmintona -  ženska ekipa; dva druga mjesta: badminton - muška ekipa i rad kreativne skupine “Vrećice s porukom te jednim trećim mjestom - plesna skupina.

Voditelji ekipa koji su također zaslužni za ove uspjehe su: prof. Luka Ogrizek - badminton, prof. Irenka Šepl - kreativna skupina te prof. Katarina Stokić - plesna skupina.

Vrijedni dobitnici medalja su:

- Barbara Hora, Manuela Molnar, Martina Mihaljević i Lucija Dekalović - ženski badminton 1.mjesto;

- Tomislav Grgić, Pavle Franješević, Luka Poplašin i Luka Malčić - muški badminton 2.mjesto;

 - Ivana Prakljačić - kreativna skupina 2. mjesto;

 - Dominik Ivesa, Manuela Molnar, Martina Mihaljević, Mia Lipičanin, Marija Šapić, Sandra Kozić i Maja Hodanovac - plesna skupina 3. mjesto.

Još jednom smo pokazali da se trud i rad isplati te da vrlo uspješno možemo konkurirati ostalima unatoč tome što dolazimo iz jedne male sredine.

Nadamo se da će ovi uspjesi poslužiti kao daljnja motivacija našim učenicima za sudjelovanje u brojnim slobodnim aktivnostima koje naš dom nudi.

 

Fotogalerija

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn