kviz.jpg

U prvom polugodištu ove školske godine, održan je PUB-kviz u sklopu posebnog programa kojeg vodi odgajatelj Krešimir Novinc. Kako ova vrsta zabave ima sve više ljubitelja diljem Hrvatske, odlučeno je da i učenici našeg Doma imaju priliku sudjelovati u kvizu. Oni su prepoznali takav oblik druženja i okupili se u velikom broju u tri navrata. Ukupno je u kvizu sudjelovalo 5 ekipa, a cilj je bio skupiti što više bodova kroz tri kruga kviza, koji se održavao jednom mjesečno. Teme su bile raznolike, od povijesti, hrvatskog jezika, medicine, opće kulture, itd. Učenici su pokazali zavidnu razinu znanja za što su i prigodno nagrađeni.
1. mjesto osvojila je ekipa pod nazivom "Ekipa 69" u kojoj su se natjecali učenici Patricija Pejanović, Lea Ivanešić, Marija Šapić, Antonio Mamula, Dino Matošević i Dario Ilić.
2. mjesto osvojila je ekipa pod nazivom "Nema varenja" u kojoj su se natjecali učenici Marko Ivić, Luka Veber, Noa Sluganović, Marko Salar, Domagoj Periša i Leonardo Kuprešak.
3. mjesto osvojila je ekipa pod nazivom "Mrkve" u kojoj su se natjecale učenice Karla Januš, Leona Olujević, Vlatka Bestvina, Marina Farkaš i Petra Sopić.

Poredak po bodovima bio je sljedeći:
1. Ekipa 69 - 49 bodova
2. Nema varenja - 47 bodova
3. Mrkve - 42 boda
4. Zv(ije)zde granda - 41 bod
5. Ome.tv - 24 boda

kviz1.jpg

kviz2.jpg

kviz3.jpg

 

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn