• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Obljetnice

Edgar Allan Poe
„Poludio sam, uz duga razdoblja zastrašujućeg zdravog razuma." Poe je rođen 19. siječnja 1809. godine u Bostonu. Bio ...

mdz2.jpg

Svake se godine 7. travnja obilježava  Međunarodni dan zdravlja s ciljem osvještavanja ljudi o vodećim zdravstvenim problemima i preventivnim mjerama za njihovo suzbijanje.

Ove godine Međunarodnome danu zdravlja u Učeničkom domu posvetili smo cijeli tjedan uređujući pano i provodeći razne mentalne igre. Pano su uredili učenici  Domagoj Periša i Dino Matošević, a u rješavanju zadataka sudjelovali su učenici: P. Pejanović i S. Kozić, J. Damljanović i D. Čevapović, M. Žižak i T. Šarić, L. Poplašin i S. Kapčević, M. Žigić i V. Vrgoč, A. Rendula  i J. Dupor J., M. Farkaš i K. Januš te V. Bebek i V. Duvandžija. Učenici su u paru tijekom cijeloga tjedna rješavali zadatke poput asocijacija, rebusa i zagonetki te rješenja unosili u tablicu i tako prikupljali bodove.

Par s najvećim brojem bodova čine učenice Valentina Bebek i Vanesa Duvandžija. Cilj je radionice bio promicati mentalno zdravlje i njegovo unapređenje različitim aktivnostima.

mdz.jpg

mdz3.jpg

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn