• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Čitava je ljudska snaga zbroj vremena i strpljivosti.

Honoré de Balzac

Obljetnice

Eugene Ionesco
„Ja ne poučavam, ne svjedočim, ne objašnjavam, nego nastojim objasniti samoga sebe…“  (Dnevnik) Eugene ...
Ivo Andrić
„Priča je kao čovjek za koga vrijeme nema više značenja i koji stoga ni u tuđem životu ne pridaje vremenu ni redovnu tijeku vremena neku ...

Svake godine u Pakracu u zlatno doba jeseni, održava se sajam „Slavonski banovac“ koji objedinjuje najbolje iz našeg kraja, a i šire  – turizam, gastronomiju, tradiciju i gospodarstvo. Ovogodišnji 10. po redu sajam, održan je  20. listopada , a  svojom organizacijom i posjećenošću nadmašio je ostale.

slika_1.jpg

U programu je bilo ponuđeno mnoštvo različitih mogućnosti od degustacije, promocije i prodaje proizvoda OPG-a naše okolice, predmeta obrtnika i vrtićkih i školskih ustanova te raznih udruga, natjecanje u Grahfestu, Vitešku borbu „Bitka za kovnicu novca“ i koncert za kraj „Gazde“.

Na izložbeno prodajnom štandu našu Srednju školu predstavila je Učenička zadruga sa radovima od drveta i keramike koje su izradili učenici drvnog usmjerenja naše škole s voditeljicom Ankicom Sedlaček te učenice Učeničkog doma likovne i kreativne skupine s odgajateljicama Brankom Marić i Irenkom Šepl. Na štandu su ovom prilikom svoje radove izlagali učenici Magdalena Španić, Sara Crljenac i Ivan Galović. Naši su građani pri tom mogli kupiti prigodne suvenire od keramike vezane uz Pakrac, kao i korisne drvene predmete za kućanstvo. Zadovoljni smo posjećenošću našeg štanda ove godine, što nam ujedno daje i lijep poticaj za marljiv nastavak našeg rada.

slika_2.jpg

slika_3.jpg

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn