• Zgrada izvana, iznutra, knjižnica, hol...

Rekli su...

Zanimljivo, struja, vrijeme, gravitacija, ljubav. Sve sile koje stvarno rasturaju su nevidljive.

David Mitchell

Obljetnice

Eugene Ionesco
„Ja ne poučavam, ne svjedočim, ne objašnjavam, nego nastojim objasniti samoga sebe…“  (Dnevnik) Eugene ...

3. svibnja 2018. u posjet našoj školi  stiglo je 50-ak učenika iz Gimnazije Požega. Učenici 2.a  i 2.c razreda već su bili u posjetu pa je ovo bio uzvratni posjet.  

Ovi susreti održavaju sa na inicijativu nekolicine nastavnika obaju škola (npr. Branko Križan, Dragana Akšamović i Dragan Siluković). U uzvratnom posjetu sudjelovali su nastavnici SŠ Pakrac (Branko Križan, Mira Radanović, Mario Tušek, Ivan Vučetić, Helena Brandeis i Vesna Ančić)

Gostima iz Požege priredili smo prezentacije o povijesti Pakraca (Anamarija Pavičić i Irena Mladić)  i naše škole (Anja Aleksić), a  na osobiti način povijest Pakraca prikazala im je amaterska družina KPD Sloga sa predstavom "Pakrački dekret" (Greta Špančić, Kristina Zednik i Lara Zelenika).

Sa svojim uspješnim projektom i filmom "Zajedno smo jači" predstavio im se i 4.a (Tara Ančić, Barbara Krejči, Ana Paragi i Karla Rade)

Naši gosti kasnije su obišli školu i vidjeli zanimljiv pokus iz kemije "Nevidljiva slova" koji je osmislila nastavnica Mira Radanović. Kod nastavnice Helene Brandeis vidjeli su fizioterapeutsku vježbaonicu i načine masaže odnosno fizioterapije, 

Nakon zakuske posjetili smo muzej ratne i vojne opreme nastavnika Maria Tušeka te obišli spahijski podrum.

Domaćinski razred bio je 2.a razred kojem se zahvaljujem na trudu.

Zahvaljujem se ravnatelju SŠ Pakrac Dariiu Čiliću i nastavnicima koji su sudjelovali u predstavljanju naše škole ili su na bilo koji način pomogli realizaciji ovog projekta. 

Prijavi na DeliciousPrijavi na DiggPrijavi na FacebookPrijavi na Google PlusPrijavi na StumbleuponPrijavi na TechnoratiPrijavi na TwitterPrijavi na LinkedIn